Resource Planner (PMO)

Zoek jij een uitdagende rol als resource planner in de vastgoedsector?

Ben je op zoek naar een baan waarin jij als PMO’er een belangrijke bijdrage levert aan de resultaten van het bedrijf? Ben jij die creatieve planner die altijd de juiste oplossing weet te vinden? En heb je affiniteit met vastgoed? Dan zijn wij bij Zig op zoek naar jou! 

Zig is marktleider binnen de vastgoedsector. We ondersteunen vastgoedorganisaties en woningcorporaties met geavanceerde softwareoplossingen. Voor het Zig Business Backoffice team zijn wij op zoek naar een collega Resource Planner/PMO’er. 

Jouw rol

Samen met je collega vorm je het business backoffice-team en maken jullie deel uit van het Projectmanagementteam. Bij de start bestaat het team uit twee business backoffice-medewerkers, zes projectmanagers en de Manager Projects. 

In deze rol ben jij de spil van de organisatie. Je bent goed geïnformeerd en werkt nauw samen met alle projectmanagers en consultants. Je weet telkens weer de planningspuzzel succesvol op te lossen en zorgt ervoor dat je de informatie krijgt die je nodig hebt. Met jouw inzet lever je een concrete en cruciale bijdrage aan de bedrijfsresultaten. 

Werk je momenteel als PMO’er bij een ICT-dienstverlener en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je op termijn zou kunnen doorgroeien naar bijvoorbeeld projectmanager? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! 

Wat ga je doen?

  • Plannen van consultants op opdrachten;
  • Managen van eenvoudige projecten op het gebied van klantondersteuning en opleidingen;
  • Monitoren van workforce (kennis, kunde, capaciteiten, groeiwensen);
  • Afstemmen met projectmanagement over inzet van consultants in projecten;
  • Projectadministratie.

Dit ben jij

Je hebt een constructieve, kritische blik en werkt samen met je collega om de BBO-afdeling optimaal te laten functioneren. Je bent sociaal en communicatief vaardig, en schakelt in deze rol moeiteloos tussen collega’s en klanten.

Als Resource Planner/PMO’er beschik je over de volgende kennis en ervaring:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt al enkele jaren ervaring als PMO’er (bij voorkeur bij een IT-dienstverlener);
  • Je hebt affiniteit met projectmanagement;
  • Staat stevig in je schoenen, bent proactief en kan kritisch zijn als het nodig is;
  • Je hebt affiniteit met IT.

Waarom Zig?

Zig Academy

Flexibele werkplek

Buddy

Vakantiedagen

Podcast

Jouw inbreng telt

Zig-events

Show me the money

Functie

Resource Planner (PMO)

Locaties

  • Huizen
  • Veenendaal
  • Hybride

Aantal uur

32-40 uur

Waarom Zig?
We bieden je een geweldige uitdaging waarin je jezelf zowel technisch als persoonlijk verder kunt ontwikkelen. Binnen het team zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden, en ook binnen de organisatie kun je verschillende richtingen op, zoals consultant of projectmanager. Daarnaast ontvang je:

  • Een goed salaris. Jouw salariswens bespreken we graag tijdens onze eerste kennismaking (Dit ligt tussen de € 3500 – € 4000 op basis van 40 uur per week en afhankelijk van kennis en ervaring).
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via de Zig Academy.
  • Hybride werken, thuis of op kantoor (voornamelijk in Veenendaal).
  • Samenwerken met een enthousiast en professioneel team.
  • Fijne sfeer binnen een groeiende organisatie.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief mobiliteitsregeling.
  • 26 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).

Wie zijn wij?
Zig maakt wonen makkelijker. We ontwikkelen slimme software voor de vastgoedsector waarmee woningcorporaties en commercieel vastgoedorganisaties efficiënter werken en huurders beter bediend worden. Al meer dan twintig jaar helpen we deze organisaties hun processen te optimaliseren, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is: het creëren van fijne, duurzame woonomgevingen.

Onze innovatieve oplossingen verbeteren het werk van vastgoedprofessionals én de woonervaring van huurders. Of het nu gaat om klantcontact met woningzoekenden en huurders, onderhoud, data inzichten of administratie, met Zig wordt het werk makkelijker en slimmer. Wij combineren de nieuwste technologieën met persoonlijke service, zodat iedereen er beter van wordt.

Met Zig365 hebben vastgoedorganisaties straks één platform waar alles samenkomt, waardoor ze nog efficiënter en effectiever kunnen werken.

Wij blijven groeien en zijn op zoek naar gedreven collega’s. Ben jij enthousiast en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Join the club! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Zig – Wonen makkelijker maken.

Overtuigd? Laat het ons weten.

Ben jij ervan overtuigd dat jij goed past bij de functie en bij ons als organisatie? Dan is het tijd om in actie te komen. Wacht niet langer en solliciteer direct door hieronder te reageren met jouw CV of LinkedIn-profiel.

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? Geen probleem. Je kunt altijd contact opnemen met Saskia Kronenburg, onze recruiter bij Zig. Ze is telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06-41611022.

Solliciteren bij Zig in 5 stappen

1. Solliciteren

Solliciteren

Is de baan iets voor jou? Laat ons weten dat je enthousiast bent! Vul je gegevens in en upload je CV/laat een link achter naar jouw LinkedIn profiel. Wij inventariseren alle reacties en bekijken zo snel mogelijk jouw sollicitatie.

2. Kennismaking

Kennismaking

Als wij een match zien, krijg je van ons bericht en is het tijd voor een informeel kennismakingsgesprek. Wat kan ik voor je inschenken?

3. Tweede gesprek / Opdracht

Tweede gesprek / Opdracht

Tijdens het tweede gesprek maak je kennis met de afdeling waarin je komt te werken. Jij vertelt meer over jezelf, je motivatie en je kwaliteiten en wij vertellen je alles over de rol en het team. Voor sommige functies vragen wij je na het tweede gesprek een case uit te werken, die we vervolgens samen bespreken.

4. Aanbieding

Aanbieding

Zijn we beiden enthousiast? Wij doen nog even een VOG en eventuele referentie check. Dan doen wij je een aanbod, passend bij jouw ervaring en de functie.

5. Welkom!

Welkom!

Yes! Het contract is getekend! Je bent onze nieuwe aanwinst! Je startdatum is bekend. Je Zig Goodiebag ligt op je te wachten om zo goed mogelijk van start te gaan! Welkom aan boord!! We hebben er zin in!

Reageer hieronder op de vacature Resource Planner (PMO)

Wij accepteren PDF, DOCX, JPG EN PNG files