Bijbaan DTP / Grafisch vormgever

Omschrijving

Ben jij bezig met een studie in de richting van DTP/Multimedia of Grafisch vormgever en ben jij op zoek naar een bijbaan als DTP’er/Grafisch Vormgever? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij zoeken een enthousiaste student die ons 1 á 2 dagen per week kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze multimedia producten. Ga jij onze gave offline en online uitingen maken?  Denk hierbij aan het maken van flyers, brochures, posters en online banners. Jij gaat in deze rol samenwerken met de marketing manager en de designer.


Wie zijn wij?

 

Een groeiend bedrijf met een informele omgeving. Onze cultuur is een hecht en betrokken team van specialisten die met dezelfde passie en gedrevenheid hun werk uitvoeren. Maar waar ook zeker ruimte is voor ontspanning & humor tussendoor. 

 

Wat doen wij?

 

Met een team van 70 specialisten ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke, interactieve en innovatieve webapplicaties en andere digitale oplossingen die woningcorporaties helpen online succesvol te worden. Inmiddels maken al ruim 1 miljoen Nederlanders met succes gebruik van onze oplossingen en wij groeien nog steeds. 

Vereisten

Wie zoeken wij?

  • Jij volgt op dit moment een MBO of HBO opleiding (Richting DTP. Multimedia, Grafisch vormgever, design of vergelijkbaar);
  • Jij bent 1 á 2 dagen per week beschikbaar (de dagen bepaal je zelf i.v.m. jouw rooster);
  • Jij hebt al enige ervaring met Indesign en/of Illustrator;
  • Jij bent creatief en denkt in beeld;
  • Jij hebt oog voor design;
  • Jij bent woonachtig in de omgeving van Huizen. 

En zoek jij nog een stage in september? Dan kan jij misschien vanuit deze bijbaan zo jouw stage inrollen!

 

Ga jij onze gave offline en online uitingen maken? Reageer dan via de solliciteer button. Heb je vragen? Dan kan je mij, Saskia Kronenburg, altijd bellen of whatsappen op 06-41611022.