Marketing & communicatie stages

Omschrijving

Lijkt het jou leuk om als marketing stagiair(e) aan de slag te gaan met onder andere video, blogs en diverse (online) campagnes? En wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze product marketing en ons helpen naar een volgend level te gaan? Bekijk dan snel onze stagemogelijkheden. 

 

De opdrachten

(Online) marketing - Jij bent als stagiair(e) onderdeel van het marketing team en houd je samen met collega’s bezig met de online zichtbaarheid van Zig. Je richt je op visualisatie (grafische kennis en ervaring is een pré), schrijft blogs en andere content, update de website en ondersteunt en helpt het team met bijvoorbeeld het opzetten van mailings. Je hebt een afwisselend takenpakket en werkt onder andere mee aan de ontwikkeling van onze multimedia producten.

 

Video marketing – Is video jouw ding? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven. Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het coördineren, produceren en nabewerken (leaders, bumpers etc) van video’s. Je bent in deze stage uitvoerend bezig en daarnaast help je ons met het maken van procedures voor het inzetten van video.

 

Wij staan uiteraard ook open voor jouw eigen ideeën op het gebied van marketing. Bespreek met ons je voorstel of leerdoel, dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn en kunnen we een goede opdracht formuleren.

 

Wie zijn wij?

Met een team van ruim 70 specialisten, waaronder ruim 40 engineers verdeeld over (scrum)teams, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we webbased portalen en websites voor onze klanten. Dit doen wij al sinds 2001 en inmiddels maken ruim 1 miljoen mensen met succes gebruik van onze oplossingen. Wij werken voor klanten in de zakelijke dienstverlening en richten ons (voornamelijk) op woningcorporaties en commercieel vastgoed. Meer informatie vind je op onze website: www.zig.nl

Vereisten

 

Wie zoeken wij?

  • Jij volgt een HBO/WO-opleiding in de richting van (online) marketing & communicatie  of een studie in de richting van AV / media & vormgeving (video marketing);
  • Jij bent enthousiast en creatief; zit vol ideeën en we moeten je eerder remmen dan aansporen;
  • Jij wacht niet af tot wij opdrachten geven, maar ziet dingen en pakt deze proactief (in overleg) op.
  • Jij hebt een brede interesse en bij voorkeur kennis van grafische pakketten (Photoshop, InDesign);

 

Wat bieden wij jou?

  • Een stagevergoeding, afhankelijk van soort stage en duur;
  • Toffe en informele bedrijfscultuur.
  • Ruimte om jouw kennis te delen en je persoonlijk verder te ontwikkelen; 
  • Je voert niet puur je taak uit: jouw mening telt;

Per periode faciliteert Zig circa 6 stages op HBO- en WO-niveau. Daarvoor hebben we een leuk kaderprogramma vanuit de Zig Academy, zodat je niet alleen vakgerichte kennis opdoet, maar je jezelf ook volop kunt ontwikkelen op je ‘soft skills’. Doen wij dit komende periode met jou?

 

Waar wacht je nog op?!

Is één van bovenstaande opdrachten jou op het lijf geschreven? Reageer dan op deze vacature. Meer weten? Bellen of whatsappen kan ook. Ik, Saskia Kronenburg, ben bereikbaar op 06-41611022.