Online Marketeer

Omschrijving

Ben jij gericht op conversie en is marketing-automation jouw tooling? En wil jij werken op een centrale locatie in Huizen of Amersfoort? Dan zoeken wij jou voor onze online marketing! Wij zoeken de marketeer (focus product marketing) die plannen kan maken maar ook kan uitvoeren. Jij bent briljant met content en vertellen van verhalen, zowel geschreven als in beelden en je weet mensen te boeien en te binden. 


Jouw eigenschappen?

 • Nieuwsgierig: Om voor de beste resultaten te gaan zorg jij ervoor dat je op de hoogte blijft van alles binnen jouw vakgebied. Jij hebt de drive om je continu te verbeteren. Daarnaast ben jij ook nieuwsgierig naar onze bedrijfsstrategie, onze markt, onze klanten en ons concurrentieveld. Jij bent degene die onze sterke kanten naar voren kan halen op de meest creatieve manier.
 • Durf: Jij durft te zeggen wat je denkt, want jij gelooft in hetgeen wat je doet. Jij durft een moeilijke beslissing en risico’s te nemen. Online marketing staat bij ons nog in de kinderschoenen. Er is daarom veel ruimte voor eigen inbreng en jij deelt dit en neemt ons hierin mee. Jij durft net even anders te zijn met de campagnes, teksten, acties etc.
 • Samenwerken: Communicatief ben jij sterk. Jij weet, doordat je goed luistert, waar het om gaat. Jij bent in staat om jouw mening en ideeën te delen. Jij weet hoe je onze productstrategie vertaald in tekst & beeld.   Vanuit je rol zal je samenwerken met onze product managers en designers.
 • Strategisch/tactisch denken: Jij bepaalt de product-marketingstrategie. Weet welke acties nu nodig zijn om onze doelen te behalen.  

Vereisten

Wat is jouw achtergrond?

 • Aantoonbare ervaring (minimaal 2 jaar) met product marketing, bij voorkeur binnen de software branche;
 • E-mail campagnes, social media, marketing automation en Pardot of andere e-mailmarketing tools zijn voor jou bekend terrein;
 • Je bent communicatief sterk in tekst en beeld;
 • Je hebt ruime ervaring met SEO / SEA;
 • Pre: ervaring met werken in een Agile/Scrum omgeving en Salesforce/Pardot.

 

Waarom dit (n)iet voor jou is:

Niet: Als jij in een gespreid bedje terecht wil komen, exact de processen wil volgen of aan het handje gehouden wil worden (want dan word je hier niet gelukkig).

Wel: Omdat je blij wordt van data, conversie en de vrijheid jouw visie op online marketing binnen jouw functie vorm te geven (en samen wil werken met de allerleukste collega's!). 

 

Wat moet je verder over ons weten?

Samen werken wij aan gebruiksvriendelijke, interactieve en innovatieve websites, portalen en koppelingen met als doel het werk van onze klanten - woningcorporaties en studentenhuisvesters - zo efficiënt en makkelijk mogelijk te maken. Kijk ook op onze site www.zig.nl.
Daarnaast:

 • Bevinden wij ons in een groeimarkt.
 • Maken wij de transitie door van maatwerk product naar een product organisatie (Saas).
 • Zetten Co-creatie in om onze producten naar een hogere maturiteit te brengen. Dit betekent dat wij samen met onze klanten & stakeholders onze producten verder door ontwikkelen.
 • Hebben we een kantoor in Huizen en Amersfoort.


Herken jij jezelf of heb je vragen? Klik dan op de reageer button. Bellen of whatsappen kan ook! Saskia Kronenburg is bereikbaar op 06-41611022. 

 


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.