Stage

Omschrijving

Wij geloven in stages waarin je je eigen ideeën en kwaliteiten kwijt kan. Daarom zoeken we studenten die samen met ons willen meedenken om een ideale stageopdracht te creëren...


Wij geloven ook in stages die daadwerkelijke bijdragen aan de producten die Zig levert. Hoe leuk is het om in je stage een nieuw product te bouwen dat ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden!


In je stageopdracht onderzoek je de mogelijkheden voor een oplossing van het probleem en ga je die ook echt bouwen. Omdat je een production-ready systeem gaat opleveren word je uitgedaagd om te laten zien wat je kan.

Je komt in aanraking met principes & technieken als CI/CD, Scrum, Microservices, Docker, REST, PHP, React, Symfony etc.
Verder leer je hoe je je product kan testen, want we willen wel een beetje kwaliteit


Waarom je stage bij Zig een succes is?

  • Je maakt echt deel uit van de organisatie
  • Je hebt de beschikking over de hulp van een professionele software engineer
  • Je levert in je stage altijd waarde voor Zig
  • Wij zorgen voor voldoende uitdaging
  • Je kan je eigen ideeën kwijt

Vereisten

Wie zijn wij?

Wij zijn Zig en wij ontwikkelen software voor de vastgoedbranche (woningcorporaties, studentenhuisvesters en commercieel vastgoed).

Wij helpen organisaties om dichter bij hun klanten te komen met slimme processen, innovatieve technologieën en data. Onze digitale oplossingen zorgen ervoor dat de focus op de klant zichtbaar en voelbaar is in het complete proces: van een woning zoeken en vinden tot aan bewonen en verhuizen.

Wij verbinden vastgoedorganisaties met hun (aankomende) huurders met behulp van slimme, betrouwbare en gebruiksvriendelijke software. Dit doen wij al 13 jaar met een enthousiast team van inmiddels ruim 85 specialisten. Meer dan 150 vastgoedorganisaties en 1,5 miljoen mensen maken gebruik van onze software.


Klinkt goed! En nu?

Heb je het gevoel dat Zig bij jou past? En jij bij ons? Wacht dan niet te lang, en klik op “reageer op deze vacature” en stuur je cv en/of LinkedIn profiel. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Saskia Kronenburg bereikbaar op telefoonnummer 06-41611022 (whatsapp sturen mag ook)